Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mégsem lesz ott Dani Alves a világbajnokságon

2018.05.11. 20:52

A 35 esztendős Alves kezdő volt a PSG-ben a harmadosztályú Les Herbiers ellen 2–0-ra megnyert meccsen, de a lefújás előtt, a már megnyert meccs végén megsérültek a szalagok a térdében. Szerda délutánra azonban arról érkeztek hírek, hogy csak 3 hétig kell pihennie, de a vb-rajt előtt két héttel már edzhet, azaz felépül a tornára. Most azonban a brazil válogatott orvosai is megvizsgálták és kizártnak tartják, hogy időben felépüljön, így nem lesz ott az oroszországi világbajnokságon.

 A 107-szeres válogatott sztárt Danilo, Fagner vagy Rafinha pótolhatja.

Dani Alves egyébként a világ legsikeresebb klubfutballistája, ez volt karrierje 39. trófeája. Idén áprilisig holtversenyben vezetett a szintén brazil, tavaly visszavonuló Maxwell-lel közösen, azonban a francia bajnokság és a kupa megnyerése után már ő az abszolút rekorder.