Szilvia
5 °C
16 °C

Vb: elnézést kért az argentin szövetség a szexista tippekért

2018.05.17. 14:15

Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) elnézést kért az oroszországi világbajnokságra indulóknak adott flörtölési tanácsokért.

Az AFA kézikönyve - Orosz nyelv és kultúra címmel - a vb-n részt vevő újságíróknak, sportvezetőknek, edzőknek és stábtagoknak készült, és részletesen kitért arra is, hogyan kell viselkedni külföldiként az orosz nőkkel.

A fejezetben a szerző közli,

"mivel az orosz nők szépek, sok férfi le akar velük feküdni. Lehet, hogy ők is ezt akarják, ám a nők is emberek, és fontosnak, egyedinek akarják magukat érezni".

Ezt követik azok a tippek, amelyekkel az argentin férfiaknak sikereik lehetnek orosz földön. A kalauz szerint bizonyos nőknél csak gazdag vagy jóképű férfiak lehetnek befutók.

"De semmi gond, sok szép nő van Oroszországban, és nem mindegyik hozzád való, légy tehát válogatós."

A közösségi oldalakon kapott is rendesen az AFA szexista flörtkódexe, ezért a szövetség begyűjtötte a példányokat, és eltávolította belőlük a kényes részeket. Nem bonyolították túl, állítólag kitépkedték a problémás lapokat.

Az argentin válogatott a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságon az izlandi, a nigériai és a horvát csapattal találkozik az D csoportban. (MTI/Index)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?