Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Neymaron nem látszik, hogy három hónapig nem játszott

2018.05.23. 09:48

A bokasérülése után gyógyuló Neymar edzésbe állt az oroszországi világbajnokságra készülő brazil futballválogatottban, írja az MTI.

Neymar egy órát gyakorolt a szintén kerettag Gabriel Jesusszal és Danilo Luiz da Silvával a Teresópolis melletti comary edzőközpontban, Rio de Janeiro államban. A felvételek szerint nem látszott rajta, hogy három hónapja nem játszott meccset.

A világ legdrágább futballistája február végén sérült meg, ezért megműtötték. Párizsba a hónap elején tért vissza, és a PSG-nél is edzésbe állt. Egyelőre nem tudni, hogy a június 14-én elrajtoló vb-re százszázalékos állapotban lesz-e.

A brazilok szerdán kezdik meg a hivatalos összetartást, majd vasárnap utaznak Angliába, ahol egy héttel később játszanak a horvátokkal Liverpoolban. Brazília Svájccal, Costa Ricával és Szerbiával szerepel egy csoportban a vb-n.