Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szalah válla fel sincs kötve, mozgatja

2018.05.30. 11:05

Spanyolországba érkezett kezelésre sérült vállával kedden Mohamed Szalah, a Liverpool és az egyiptomi válogatott csatára, aki a BL-döntőn sérült meg, mikor Sergio Ramos lerántotta.

A 25 éves futballistát le kellett cserélni, majd felkötött karral mutatkozott, és néhány órán át veszélyben érezhette a vébéjét is. Másnap az egyiptomi szövetség közölte, 2-3 hét alatt meggyógyul sztárjuk válla, aztán maga Szalah jelentette ki, ott lesz a világbajnokságon.

Nagyon úgy néz ki, valóban, kedden a reptéren ugyanis az egyik spanyol tévéműsor stábja várta, és filmezte le, amint sérült karjával húzza a csomagját. Sérültnek sem tűnt a válla, kinyúlt hátra, a felsőjét is ballal igazította meg.

Egyiptom első meccse a második vb-mérkőzés lesz, Uruguayjal játszanak június 15-én. Az ellenfél sztárja, Luis Suarez épp kedden nyilatkozta, hogy várja Szalahot a meccsre.