Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem bírtak egymással a hollandok és az olaszok

2018.06.04. 22:54

Bár a holland és az olasz foci fénye is jócskán megkopott az utóbbi években, így is a két ország összecsapása ígérkezett a legérdekesebbnek a hétfői felkészülési meccsek közül, végül azonban sok értékelhetőt nem mutatott egyik csapat sem.

Hiába szereztek vezetést Zaza góljával a 67. percben az olaszok, két perccel később Criscito egy végtelenül ostoba szabálytalansággal kiállíttatta magát, a hollandoknak pedig a meccs vége előtt két perccel végre sikerült is kihasználni az emberelőnyt, Aké fejelt közelről a kapuba, az öt perces hosszabbításban pedig már nem esett gól.

A nap többi meccsén sem voltak nagyobb izgalmak, India telt ház előtt verte 3-0–ra Kenyát, amiben a legérdekesebb igazából a telt ház ténye volt, ugyanis azután kelt el az összes jegy, hogy a csapatkapitány arra buzdította az embereket, hogy nézzék meg a meccseket, a felhívásra pedig többek közt az országban rendkívül népszerű krikettcsapat kapitánya is válaszolt.

Örményország 0-0–s döntetlent játszott Moldovával, Marokkó 2-1–re verte a szlovákokat, Chile pedig 1-0–ra Szerbiát, bár ez utóbbi simán lehetett volna 2-0 is, de Henriquez egy gyönyörűen kijátszott támadás után centikre az üres kaputól érthetetlen módon mellélőtte a labdát.

Eredmények

  • India – Kenya 3-0
  • Örményország – Moldova 0-0
  • Marokkó – Szlovákia 2-1
  • Szerbia – Chile 0-1
  • Olaszország – Hollandia 1-1