Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alázós csel utáni bombával nyerték a spanyolok a vb-főpróbát

2018.06.09. 22:59

A 2016-os Európa-bajnokságon kapott ki utoljára a spanyol válogatott, a jó formájukat pedig a vb előtti utolsó meccsen is megtartották, igaz, elég későn sikerült kiharcolniuk a győzelmet a szintén vb-résztvevő Tunézia ellen a Svájc elleni múlt vasárnapi döntetlen után.

A győzelmet jelentő gól viszont nagyra sikerült, Diego Costa cselezte az őrületbe a tunéziai védőket és a kapust, Ájmen Mászlúszit sikerrel el is fektette, csakhogy ekkorra eléggé kisodródott a Brazíliából honosított csatár, úgyhogy a támadáshoz érkező Iago Aspasnak tálalt, aki kegyetlen erővel vágta a hálóba a labdát.

A másik nagy vb-esélyes Franciaország főpróbája valamivel rosszabbra sikerült, csak ikszelni tudtak a vb-ről lemaradó Egyesült Államokkal. Az első félidő végén betaláló Julian Green góljára Kylian Mbappé válaszolt a hajrában.

  • Spanyolország-Tunézia 1-0 (0-0)
  • Franciaország-Egyesült Államok 1-1 (0-1)