Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A magyar bíró elbirkózott Neymarral az oldalvonalnál

2018.06.11. 08:09

Neymar tarthatatlan formában tért vissza lábtöréséből a brazil válogatottba. Az osztrákok elleni, 3-0-s brazil győzelmet hozó felkészülési mérkőzésen a PSG sztárjának őrzése megoldhatatlan feladatot jelentett az ellenfél számára.

Amire a teljes osztrák csapat képtelen volt, azt Andó-Szabó Sándor egyedül megoldotta. A mérkőzésen közreműködő magyar játékvezetői stáb tagja szó szerint levette a brazilt a pályáról. Neymar ugyanis egy ápolást követően megpróbált volna engedély nélkül visszatérni a gyepre, ám a negyedik bíróként tevékenykedő Andó-Szabó résen volt és visszarángatta. Hiába tekergőzött és mutogatott a brazil a pályára, a magyar spori romantikusnak induló ölelése végzetes csapdának bizonyult.

Végül a meccsen fújó Kassai Viktor csak kiintett a játékosnak, hogy jöhet. Még szerencse, különben még mindig ott birkóznának.