Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Robbie Williams és Ronaldo nyitja meg a világbajnokságot

2018.06.11. 13:50

Robbie Williams énekes, a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo és Aida Garifullina orosz operaénekesnő nyitja meg a 2018-as oroszországi világbajnokságot, írja az MTI. A Luzsnyiki Stadionban, az Oroszország–Szaúd-Arábia mérkőzéssel indul az idei vb.

Sok mindent elértem már a karrierem során, de világbajnokságot megnyitni a stadionban helyet foglaló 80 ezer szurkoló, illetve sok millió tévénéző előtt gyerekkori álmom beteljesülése

 – mondta Williams.

A hazai előadókat Aida Garifullina képviseli. A harmincéves tatár származású szopránénekes "egy megvalósuló álomhoz kötődő szimbolikus képet" fog bemutatni az egész világnak. Továbbá a brazil Ronaldo is tiszteletét teszi a megnyitón.

A műsort az orosz Pervij Kanal (Channel One Russia) szervezi, a program kreatív igazgatója az a Feliksz Mihajlov, aki az eddigi hivatalos események körítéséért is felelt. A FIFA-előzetes szerint a megnyitó során a stadion környezetében és a városban is zajlanak majd események.