Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronaldo: Aranylabda? Az egyiptomi is esélyes

2018.06.13. 09:17

Az utóbbi tíz évben csak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo kapott Aranylabdát, idén is ők ketten a legesélyesebbek az eddigi eredményeik alapján, de Ronaldo szerint a Liverpool egyiptomi csatára, Mohamed Szalah is beleszólhat a versenybe.

A szezonban 44 gólos Szalah a Bajnokok Ligája-döntőt vállsérülése miatt végig sem tudta játszani, kérdéses volt, hogy felépül-e a világbajnokságig. Egyiptom végül benevezte, pár nap múlva kiderül, mire is képes a csatár.

„Mo Szalah az év egyik felfedezettje volt. Remélem, hogy a kijevi döntőben szerzett sérülése miatt nem marad le a vébéről" – idézte Ronaldót a Metro.

000 15A3QA

A portugál csatár az Aranylabdára sem tartja esélytelennek. „Sok ember a Cristiano Ronaldo–Messi-háborúról szól, de vannak még más játékosok is, akik versenyben lehetnek. Az egyiptomi az egyik közülük."

A végső döntést természetesen a futballisták világbajnokságon nyújtott teljesítménye is befolyásolja majd. A papírforma alapján a portugál és az argentin válogatott tovább maradhat versenyben, mint az egyiptomi, így Ronaldónak és Messinek is több lehetősége van valami nagyot alkotni.