Ödön
1 °C
11 °C

Minek a videóbíró, ha nem ezért?

2018.06.17. 22:36

Sokáig vitatják majd, hogy Svájc szabályos góllal egyenlített-e Brazília ellen az E csoportban, merthogy Steven Zuber elég jól látható lökés után ugrott fel fejelni. A svájci Mirandát tette odébb, mielőtt a felső léc alá fejelt volna, ez nagyon jól látszott az ismétléseken, mégis, a videóbírós szobában senki nem gondolta úgy, hogy szólni kéne César Ramos bírónak, hogy megvizsgálják az esetet.

Nem mondjuk persze, hogy ezen ment el a brazil győzelem, tettek ők maguk is eleget azért, hogy ne nyerjék meg a mérkőzést, de egy visszanézést mindenképp ért volna a lökés.

Főleg úgy, hogy egy nappal korábban megvideózták a horvát Mario Mandzukic lerántását, ami büntetőt ért aztán a csapatnak. A két eset nem sokban különbözik, az egyiket megnézték, a másikat nem, nehéz látni a következetességet a világbajnokság bírói döntéseiben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?