Olivér
4 °C
8 °C

Zseniálisan reagált az izlandi kapitány arra, hogy megfogták Messi tizenegyesét

2018.06.17. 08:11

Izland története első vb-meccsét játszotta szombaton, egyből egy erős csapat, a Lionel Messivel felálló Argentína ellen játszhattak, és egyből meglepetést is okoztak azzal, hogy döntetlent értek el ellenük, meglőve a csapat első vb-gólját.

A sikerhez viszont kellett az is, hogy Hannes Halldórsson megfogja az ötszörös aranylabdás Messi tizenegyesét a 64. percben, már 1-1-es állásnál. A civilben filmrendező Halldórsson azt mondta az esetről, álomszerű volt az argentin sztár tizenegyesét védeni, a szövetségi kapitány Heimir Hallgrímsson viszont nem hagyta magát ennyire elragadtatni.

Még a pillanat hevében sem – olyan nyugalommal vette tudomásul a bravúrt, mintha csak a buszmenetrendet böngészné.

Legalábbis első látásra, közelebbről nézve azért látszik, hogy elég nagyokat sóhajt a pókerarc mögött, a pulzusa biztos lehetett vagy 160. Hallgrímsson az edzősködés mellett egyébként fogorvosként dolgozik, ott sem árt, ha nem kapkod annyira.

Hallgrímsson reakciója mellett a segédedző Helgi Kolvidsson is említésre méltó, ha a bőréből azért ő sem ugrott ki, azért elkezdett ünnepelni a kapus védése után, de amikor látta, hogy a főnök nem ragadtatta el magát, ő is gyorsan leült.

via RÚV

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?