Erik, Alexandra
EUR 385,34 Ft
USD 365,74 Ft
11 °C
23 °C

Eden Hazard még mindig a magyarok elleni Eb-meccsel álmodik

2018.06.23. 13:56 Módosítva: 2018.06.25. 20:41

„Eden Hazard a belga Het Laatste Nieuwsnak adott egy terjedelmes interjút, amiben a nemzetközi tornákon játszott válogatott meccseit vette sorra az újságíróval. Így természetesen a magyarok ellen játszott 2016-os Eb-nyolcaddöntőről is szó esett, sőt a meccs Eden Hazard válogatott karrierjének csúcspontjaként jelenik meg a cikkben.

A magyar szurkolókból valószínűleg vegyes érzéseket vált ki a dolog, nyilván jobb lenne, ha erről a meccsről kellett volna olyan elkenődve beszélnie Hazardnak, mint a Wales elleniről, ugyanakkor mégiscsak jó azt olvasni, hogy a világ egyik legjobb labdarúgója – és annak országa – ilyen magas polcra helyezi az ellenünk kivívott sikert.

Az újságíró bevezető mondataiban a meccs utáni reakciókat idézte fel, amikben Hazardot világklasszisnak, varázslónak nevezték, Toulouse uralkodójának, akinek Európa a lábai előtt hever, egy végtelen zseni, aki még arra is képes, hogy magának adjon gólpasszt.

Hazard erre nevetve azt felelte, hogy "Tényleg nem voltam rossz", majd áradozni kezdett a magyarok elleni emlékeiről.

Soha nem volt jobb meccsem a válogatottban.

– jelentette ki rögtön, és eközben az újságíró szerint olyan volt a tekintete, mint aki legszívesebben most azonnal visszamenne az időben, ha tehetné. 

Aznap minden sikerült, a cseleim, a passzok, még a gól is összejött. Ha ezt a teljesítményt tudnám nyújtani itt Oroszországban is, egyszer vagy többször, amikor a csapatnak szüksége van rám, akkor majd kiderül, hogy tényleg nagy játékos vagyok-e.

Hazard azt is elmondta, hogy nincs meg neki a meccs felvétele, de ha valamiért kellene, akkor gyorsan megtalálná a neten. Amire a cikk szerzője úgy reagált, hogy nincs is szükség videókra, mert a magyarok elleni mérkőzés jelenetei örökre bevésődtek a szurkolók emlékeibe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét