Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Eden Hazard még mindig a magyarok elleni Eb-meccsel álmodik

2018.06.23. 13:56 Módosítva: 2018-06-25 20:41:52

„Eden Hazard a belga Het Laatste Nieuwsnak adott egy terjedelmes interjút, amiben a nemzetközi tornákon játszott válogatott meccseit vette sorra az újságíróval. Így természetesen a magyarok ellen játszott 2016-os Eb-nyolcaddöntőről is szó esett, sőt a meccs Eden Hazard válogatott karrierjének csúcspontjaként jelenik meg a cikkben.

A magyar szurkolókból valószínűleg vegyes érzéseket vált ki a dolog, nyilván jobb lenne, ha erről a meccsről kellett volna olyan elkenődve beszélnie Hazardnak, mint a Wales elleniről, ugyanakkor mégiscsak jó azt olvasni, hogy a világ egyik legjobb labdarúgója – és annak országa – ilyen magas polcra helyezi az ellenünk kivívott sikert.

Az újságíró bevezető mondataiban a meccs utáni reakciókat idézte fel, amikben Hazardot világklasszisnak, varázslónak nevezték, Toulouse uralkodójának, akinek Európa a lábai előtt hever, egy végtelen zseni, aki még arra is képes, hogy magának adjon gólpasszt.

Hazard erre nevetve azt felelte, hogy "Tényleg nem voltam rossz", majd áradozni kezdett a magyarok elleni emlékeiről.

Soha nem volt jobb meccsem a válogatottban.

– jelentette ki rögtön, és eközben az újságíró szerint olyan volt a tekintete, mint aki legszívesebben most azonnal visszamenne az időben, ha tehetné. 

Aznap minden sikerült, a cseleim, a passzok, még a gól is összejött. Ha ezt a teljesítményt tudnám nyújtani itt Oroszországban is, egyszer vagy többször, amikor a csapatnak szüksége van rám, akkor majd kiderül, hogy tényleg nagy játékos vagyok-e.

Hazard azt is elmondta, hogy nincs meg neki a meccs felvétele, de ha valamiért kellene, akkor gyorsan megtalálná a neten. Amire a cikk szerzője úgy reagált, hogy nincs is szükség videókra, mert a magyarok elleni mérkőzés jelenetei örökre bevésődtek a szurkolók emlékeibe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?