Aliz
6 °C
14 °C

Özil olyan volt, mint egy döglött béka

2018.06.23. 10:46

A címvédő Németország első világbajnoki meccsén kikapott Mexikótól, amiért elég sok kiritkát kapott a hazai sajtótól Joachim Löw csapata. A svédek elleni meccs előtt pedig Mesut Özilt is megtalálták. Nem feltétlenül a játékával foglalkoztak a szakértők, azt is felrótták neki,hogy Gündogannal együtt a török elnökkel, Erdogannal együtt fotózkodott.

Mario Basler szerint Özil testbeszéde olyan volt, mint egy döglött békáé, és ő ki is hagyná a kezdőből a középpályást.

000 1643QD

Stefan Effenberg pedig már ki sem vitte volna a vb-re az Arsenal-játékost, ahogy Gündogant sem. „Mindketten tudták, mit tettek. Ha a német szövetség következetes, akkor mindkettőjüket otthon hagyja. Mivel ezt nem tették meg, súlyos problémáik vannak, és ezt a problémát a következő négy évben fogják tudni lerázni."

Lothar Matthäus is kritizált a Bildben. „Amikor Özil a pályán van, nem igazán érzi jól magát a válogatott mezben, nem felszabadult, és olyan, mintha egyáltalán nem akarna résztvenni a játékban."

A korábbi Liverpool-középpályás Didi Hamman szerint boszorkányüldözés zajlik éppen, megvédte a játékost: „El a kezekkel Öziltől. Ha fontos szerepet akarunk játszani ezen a vb-n, ő az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb játékos a csapatban. Ha simán mennek a dolgok, mindenki boldog. Ha nem, az Özil hibája. Özil brilliáns játékos, aki sokat tett a német futballért."

(via Guardian)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?