Jenő
-3 °C
6 °C

Kész, ilyen nincs

2018.06.24. 09:03

Svédország összeomlott a Németország elleni mérkőzés 95. percében amikor Toni Kroos csodálatos szabadrúgásával a világbajnok fordított, és 2-1-re megnyerte a meccset.

Iksszel a németek a kiesés szélére sodródtak volna, hiába nyerték volna meg utolsó csoportmeccsüket, ha Mexikó Svédországgal döntetlenezik, kéz a kézben továbbmegy a csoportból.

Amikor Toivonen átemelte Neuert, és Svédország vezetett
Amikor Toivonen átemelte Neuert, és Svédország vezetett

Kroos valószínűleg emiatt is rúgott rá egy olyan szabadot, amit szinte mindig beadni szoktak. Nem bízta a véletlenre, tökéletesen sikerült.

És akkor a 95.-ben jött Kroos
És akkor a 95.-ben jött Kroos

A svédek a 32. perctől a 48.-ig vezettek, aztán egészen az utolsó pillanatig meccsben voltak a győzelemért és az azonnali továbbjutásért, ehelyett egy szemvillanás alatt olyan helyzetbe kerültek, hogy akkor is kieshetnek, ha az utolsó meccsüket megnyerik. Két győzelemmel, 6 ponttal.

Nézzék az arcokat
Nézzék az arcokat

Ez látszott a játékosok arcán, bár valószínűleg ez akkor még nem tudatosult bennük.  Fejüket fogták, a földre borultak, próbálták feldolgozni a történteket.

Összeomlás és örömünnep
Összeomlás és örömünnep

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?