Aliz
6 °C
14 °C

A panamaiak már annak is örülnek, ha szétverik őket

2018.06.25. 13:44

Panama eddig kilenc kapott és egy lőt góllal, nulla ponttal, biztos kiesőként várja a Tunézia elleni, már tét nélküli meccset. Sok helyen ilyenkor a játékosok fejét, a szövetségi kapitány lemondását követelik. Panama viszont annyira boldog, hogy története során először kint lehet a vébén, hogy a szurkolóik akkor is szabályosan megőrülnek, ha az angoloktól kapott hat gól után sikerül egyetlen egy gólt lőniük.

A felvételen látható, hogy Felipe Baloy 78. percben lőtt gólja után szabályosan megőrülnek a panamai szurkolók, sőt, van aki konkrétan zokogógörcsöt kap az ország történetének első vébégóljától. Egyébként Panama tényleg bárminek örül a vébén, a belgáktól elszenvedett 3-0-ás vereség után például Hernán Darío Gómez szövetségi kapitány azt nyilatkozta, hogy ez a háromgólos vereség igazából győzelemként is felfogható.

Mindent elmond a panamaiak lelkesedéséről az is, ahogyan a panamai közvetítőstáb szabályosan transzba esett a himnusz alatt, a két műsorvezető konkrétan az öklét rázva járkált fel-alá a stúdióban, mint aki már megnyerte a vébét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?