Szilvia
5 °C
16 °C

James már csak a közönségnek játszott

2018.06.25. 18:59

Kolumbia viszonylag simán, helyenként nagyon látványos játékkal győzte le a csoport legerősebb csapatának tartott Lengyelországot, ezzel életben tartva a világbajnoki álmokat. A mérkőzés egyik legjobbja az előző vb gólkirálya, James Rodríguez volt, aki nagyon élt a meccsen, többek között két gólpasszt is kiosztott a társainak. Illetve ilyen cselsorozatokat produkált:

Ekkor már 3-0-ra vezettek a kolumbiaiak, a mérkőzés eldőlt, nem csoda, hogy ennyire felszabadult volt James. Piotr Zielinski ellen remekül fedezte a labdát, bár egy kis szerencse azért kellett ahhoz, hogy megtartsa. Lukasz Piszczek aztán nagyon csúnyán becsapta, a cselsorozat végén lévő passz pedig már csak hab volt a tortán.

Őt választották a meccs emberének, bár egy gólt sem szerzett.

Egyébként szerencséje volt Jamesnek, hogy a lengyelek viszonylag jól viselték a vereséget – Neymar ennél kevesebbért is nagyobbakat szokott kapni, bár ő sokkal provokatívabban játszik. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?