Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Nem volt les a második japán gól?

2018.06.25. 11:28

2-2 lett a Japán-Szenegál vasárnap a vb-n, a japánok kétszer egyenlítettek, másodszor Keisuke Honda a 78. percben.

Az akció úgy kezdődött, hogy Oszako felívelte a labdát a középen helyezkedő Okazaki felé, akit a védője viszont megelőzött, és továbbcsúsztatta a labdát. Ami Inuihoz került, ő laposan visszagurította, Honda közelről berúgta.

A gólpassz már biztosan szabályos, de előtte Oszako felívelése lesgyanús, nem egyértelmű, hogy Okazaki nincs lesen:

honda4

Okazaki aztán nem ért a labdához, de egyértelműen beavatkozott az akcióba, miatta fejelt kapkodva Sané, így ha lesen állt a japán, érvényteleníteni kellett volna a gólt.

Les volt?

  • 435
    Igen
  • 410
    Nem

Sajnos egyértelmű kameraállás nincs, és nagyon furcsa, hogy a videóbírót nem is mutatták meg a közvetítésben. Ennél kevésbé necces eseteket is visszajátszanak oldalsó kamerából, sokszor még a vonalat is behúzzák, most viszont egyiket sem tették meg.

Gondolhatjuk, hogy fixen nem volt les, ezért nem mutatták meg nekünk, de ez a felső kameraállás nem ezt bizonyítja. És a videóbíró eddigi töketlenkedései is a kételyt erősítik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?