Elza
-3 °C
1 °C

Isten ujjai

2018.06.26. 22:37

Diego Maradona külön showműsort nyom Argentína vb-meccsein, lassan megérné külön kamerán kis képernyőn közvetíteni a legenda minden megmozdulását. A Nigéria elleni drámai továbbjutás során három komolyabb jelenete volt Maradonának, mind elég emlékezetes marad.

Már a meccs előtt elkezdte a műsort, egy nigériai szurkolóval kezdett táncolni, mintha már annyira sima lenne Argentína helyzete, és nem lett volna min aggódnia.

Lionel Messi vezetést jelentő góljánál viszont valósággal extázisba esett, kiadva magából az addig titkolt feszültséget, a szemei is fennakadtak, ahogy a gólt ünnepelte, egy külön dimenzióból kellett visszahozni valószínűleg.

A gólöröm elég sokat kivehetett belőle, még az első félidőben szunyókált picit, hogy rákészüljön a hajrára – valószínűleg érezhette, hogy nem lesz sima.

Az igazi őrület viszont csak a lefújás után jött el, itt adott ki magából mindent Maradona annak tudatában, hogy nem estek ki a tornáról – két kézzel bemutatva káromkodott a VIP-boxból, alighanem az argentin szövetségi kapitány Jorge Sampaolinak, vagy a nigériai szurkolóknak üzenve, nem tudni.

A nagy ünneplésben teljesen ki is készült, egy nézőtéri videó alapján úgy kellett kitámogatni a lelátóról, majd szinte összeesett a VIP-páholyban, ahogy leültették. Az ESPN információi szerint kórházba is kellett szállítani – hirtelen leesett a vérnyomása, de egy helyi kórházban stabilizálták az állapotát, a hírek szerint rendben van.