Jolán
2 °C
4 °C

Szívrohamot kapott a győztes szaúdi gólnál, meghalt Egyiptom kedvenc szakkomentátora

2018.06.26. 18:13

Az egyiptomi válogatott hétfői, a mérkőzés utolsó percében kapott góllal szenvedett veresége után meghalt az egyiptomi televízió egyik vezető szakkomentátora. Abdel Rahim Mohamed edzőként az egyik egyiptomi topcsapatot irányította, majd televíziós szakértő lett. Hosszú pályafutás állt mögötte a médiában, ismert és népszerű személyiség volt.

Abdel Rahim Mohamed
Abdel Rahim Mohamed

Mohamedet a Szaúd-Arábia elleni mérkőzés izgalmai érzelmileg is megviselték. Az Egypt Today beszámolója szerint a szakértőt, aki az egyiptomi nemzeti televízió stúdiójában nézte meg a meccset, mélyen felkavarta "a nemzeti csapat gyenge teljesítménye".

A lefújás után neki kellett volna elemeznie a látottakat, de rosszul lett, megállt a szíve. Azonnal a tévé épületében lévő egészségügyi helyiségbe vitték, ahol megpróbálták újraéleszteni, majd kórházba szállították. Az orvosok több mint harmic percen át küzdöttek az életéért, mielőtt megállapították a halál beálltát.

A torna előtt Egyiptomot komolyan esélyesnek tartották a csoportból való továbbjutásra, ám a hétfői vereség azt jelenti, hogy végül pont nélkül, utolsóként végeztek a négy csapat között.

Abdel Rahim Mohamed korábban az egyik legnagyobb egyiptomi csapat, a Zamalek edzője volt, rendszeresen szerepelt a Nile Sports Channel közvetítéseiben, az egyiptomi futball egyik legnépszerűbb hangjának tartották.

Az El Watan News arról számolt be, hogy a stúdióban tartózkodó korábbi válogatott kapus, Ahmed Fawzi szerint Mohamedet nagyon kimerítette és megviselte a csapat veresége.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?