Szilvia
5 °C
16 °C

Marcelo sérülését a matrac okozta?

2018.06.28. 14:24

A Brazília–Szerbia-meccsen elég hamar elhagyta a pályát a brazilok balhátvédje, Marcelo. Sérülésre hivatkozott, de nem lehetett tudni, hogy milyen jellegű a sérülése. Később kiderült, hogy valamelyik hátizma görcsölt be. A brazil csapatorvos nyilatkozott az állapotáról.

Marcelo is elég furcsának nevezte a baját, amiről még túl sokat az orvos sem tud, szerinte is 24 vagy 48 órát kell várniuk, hogy kiderüljön, mi a gond, és végleges diagnózist állítsanak föl. Így egyelőre arról sem beszélt, hogy a hátvéd ott lehet-e a Mexikó elleni nyolcaddöntőn.

„Begörcsölt a gerincét stabilizáló izomzata. Lehet, hogy a moszkvai matraca volt lágyabb a szokottnál, és ez okozott problémát a gerincénél. Várjuk, hogy mi lesz ebből" – mondta Rodrigo Lasmar aki azért azt kizárta, hogy a sérülés meccsen vagy edzésen eredő terhelésből, esetleg feszült idegállapot miatt jelentkezett.

Lasmar arról is beszélt, hogy ha nem javulna Marcelo állapota, még akkor is képes lehet fájdalomcsillapítókkal játszani. Maga a hátvéd is azt írta Instagram-oldalán, hogy

Hála Istennek, semmi súlyos nem történt. Kis idő, és visszatérek!

Korábban egy másik brazil játékos is megsérült, Douglas Costáról azt nyilatkozták, hogy jó esetben az elődöntőre vagy a döntőre épülhet fel combizomsérüléséből, már ha eljutnak addig a brazilok.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?