Aliz
6 °C
14 °C

Kiakadt a panamai kapitány, hogy a vb legrosszabjának nevezték őket

2018.06.29. 10:15

A világbajnokságon most debütáló Panama pont nélkül, a legtöbb kapott és a legkevesebb szerzett góllal megy haza a világbajnokságról. A vereségnek is örülni tudó csapat szövetségi kapitánya, Hernan Gomez eléggé kiakadt, amikor Tunéziától elszenvedett vereségük után egy újságíró a vb leggyengébb csapatának nevezte őket.

„Ez teljes tiszteletlenségről árulkodik. Nem kellene minket a legrosszabb csapatnak neveznie. Minden szempontot figyelembe véve kéne hasonlítgatni minket, nem csak a kapott gólok alapján. Mi vagyunk a legfiatalabb csapat, a legtöbb nehézséggel. Milyen infrastruktúránk van? Nézze meg a többi itt lévő csapat történelmét. Jobban kéne tisztelnie a mi csapatunkat" – mondta Gomez.

000 16T798

A kapitány arról beszélt, hogy még futballpályájuk is alig van, nincs igazán erős bajnokságuk sem.

Panama három vereséggel búcsúzott, Belgium 3-0-ra, Anglia 6-1-re, Tunézia 2-1-re verte a közép-amerikai csapatot.  Utolsó meccsén még vezetett is Gomez válogatottja. A kapitány szerint sokkal magasabb szinten játszottak, mint a korábbi két mérkőzésen.

A kolumbiai Gomez a vb alatt is több ajánlatot kapott, de még nem tudja, hogy hol folytatja edzői karrierjét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?