Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Halálra gázolt egy embert a vb-n játszó Harit

2018.06.30. 18:47

Halálos balesetet okozott Marrákesben Armine Harit, a világbajnokságról hazatért marokkói válogatott középpályása. Egy 28 éves férfit gázolt el szombat hajnalban.

A balesetről először az terjedt el, hogy nem is Harit, hanem 14 éves öccse vezette Mercedesét, míg a játékos mellette ült. A Welt úgy tudta, hogy illegális autóversenyben vettek részt Hariték, egy Range Rover ellen hajtottak, amikor a főpályaudvar közelében elgázoltak egy gyalogost, aki azonnal életét veszítette. Más források szerint viszont Harit vezetett, de nem versenyzett mással.

A baleset körülményei egyelőre nem tisztázottak. Hivatalosan még a rendőrség sem erősítette meg a gázolást, ugyanakkor a t-online.de arról is ír, hogy Hariton kívül még egy másik marokkói válogatott játékos is az autóban ült.

Frissítés: Harit német klubja, a Schalke 04 nem sokkal 19 óra után közlemény adott ki, ami megerősíti, a futballista okozta a halálos balesetet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?