Jenő
-3 °C
6 °C

Modric: Soha többé nem nézek tizenegyeseket

2018.07.02. 09:56

Luka Modric közel állt ahhoz, hogy megmentse magát és csapatát a tizenegyespárbaj izgalmaitól, hiszen a Dánia elleni nyolcaddöntő hosszabbításának 116. percében büntetőhöz jutottak Ante Rebic buktatása után – ha a horvát középpályás belövi, jó eséllyel már akkor továbbjutottak volna. Modric viszont elég gyengén lőtte a büntetőt, a kapuból kimozduló Kasper Schmeichel könnyedén fogta a lövést.

Modric a horvát HRT-nek nyilatkozva mondta, hogy a büntetőhöz odaállva biztos volt benne, hogy belövi, mert egész reggel Schmeichel büntető-védéseit nézte videón, az eset után viszont

megfogadta, hogy többé nem néz hasonló videókat a büntetőpárbajokra készülve.

A középpályás kitért arra is, hogy nagyon párás volt a levegő, ezért sokat kivett belőlük a mérkőzés. Ez látszott is rajta, a hosszabbításban nagyon fáradtan mozgott Modric, talán jobb is lett volna, ha nem ő lövi a fontos büntetőt, igaz a csoportkörben Nigéria ellen egyet már gólra váltott.

Végül a tizenegyespárbajban is vállalt egy büntetőt Modric, azt már belőtte, és tovább is jutottak az Oroszország elleni negyeddöntőbe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?