Olivér
4 °C
8 °C

Túlélte a legrosszabb szereplést, folytatja Löw

2018.07.03. 13:40

A Sport Bild exkluzív információkra hivatkozva azt írta, hogy öt nap gondolkodás úgy döntött a négy éve világbajnok kapitány, Joachim Löw, hogy folytatja a munkáját, és igyekszik kitölteni 2022-is tartó szerződését.

A német szövetség kevéssel a cikk után hivatalosan is bejelentette, hogy megtartja Löw a pozícióját.

A legfontosabb cél, hogy a 2020-as Eb-n sikerre vezesse a német válogatottat.

A németek egy megfiatalított csapattal legyőztek mindenkit a tavalyi Konföderációs Kupán, ami csak azt igazolja, hogy az utánpótlás rendben van, fel lehet építeni egy újabb sikeres válogatottat.

A német újságolvasók, amikor szavaztak, negyedrészben Löwöt tették felelőssé a váratlan kudarcért, felerészben a csapatot. Németország eddig rendre továbbment a csoportjából, most azonban benne maradt.

A német szövetség elnöksége is mindvégig hajlott arra, hogy folytassa a munkát, mert ha egyszer össze tudta jól rakni a csapatot, akkor érdemel még egy esélyt.

Németországban egyébként sem szoktak kapkodni, ha a kapitány menesztéséről van szó.

A válogatott 1930 óta íródó történetében Löw a tizedik szövetségi kapitány, ennyit Magyarország egy évtized alatt össze tud hozni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?