Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Mourinho, Ronaldo: Szálljanak le Neymarról

2018.07.05. 12:34

Egy várt és egy nem várt helyről kapott támogatást Neymar, akit színészkedései miatt erősen elővett a mexikói edzőn kívül a teljes média. A brazil klasszis Mexikó ellen vitte túlzásba, amikor röhejesen rájátszott egy valóban alattomos szabálytalanságra.

Illetve nem is vitte túlzásba, ha a brazil Ronaldót kérdezzük.

Sokféleképpen lehet a futballra tekinteni, többféle felfogással is. Ellenzem azokat a véleményeket, hogy Neymar színészkedne. Intelligensen mozog a pályán, tudja, hogyan védje meg magát a faultoktól. Amikor engem folyamatosan rugdostak, azt nagyon sportszerűtlennek éreztem. Szerintem a bírók nem védik eléggé Neymart. A kritikák nonszenszek. A tévéshow-kat meg az újságokat el kell adni valamivel

- idézte a volt szupercsatárt az ESPN.

Jose Mourinho
Jose Mourinho
Fotó: Glyn Kirk

Ronaldo véleménye nem váratlan, csatlakozott viszont hozzá José Mourinho. Ő a kolumbiai-angol meccset, azon is az angolok színjátékát emelte ki. Különösen a középhátvéd Harry Maguire-t.

Általában őszinte srác, de feldobta magát a tizenhatoson belül. Az emberek csak Neymarra figyelnek, de ha csak Neymar lenne, én nagyon boldog lennék. Nem csak róla van szó, minden csapat dobálja magát, tetteti, hogy faultolták. Próbálják nyomasztani a bírót, de ez a játék rovására megy. Ez nagyon negatív

- nyilatkozta az orosz RT televízióban, aminek állandó szakértője a vb idejére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?