Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Az angolok elkényeztetett, limitált kölykök, kellemetlen meglepetés vár rájuk

2018.07.07. 08:28

Hakan Mildre sokan emlékezhetnek, bár nem ma játszott, annak a svéd csapatnak volt az egyik állandó védője, ami 1994-ben a harmadik helyig menetelt az amerikai világbajnokságon. Most egy rádiónak mérte fel hazája negyeddöntős ellenfelét, Angliát.

Szókimondó volt és magabiztos.

Nem is lehetne jobb a sorsolásunk. Azt hiszik magukról, hogy jók, pedig nem. Elkényeztetett kölykök, akik rengeteg pénzt keresnek. A képességeik limitáltak, és képtelenek átérezni a tétet. Egyáltalán nem ijesztő a csapatuk, fekszik Svédországnak. Ha túljutunk az első 20 percen, továbbjuthatunk

- szakértette a Radio Sverige-nek.

Edzenek az angolok
Edzenek az angolokMild szerint egyértelműen nekik kedvez az is, hogy az angolok tizenegyesekre kényszerültek Kolumbia ellen, a hosszabbítás sokat kivett belőlük.

Épp most játszottak egy hosszú, kemény hosszabbításos meccset, és túlzottan is magabiztosak. Azt hiszik, nyernek, úgyhogy kellemetlen meglepetés várja őket szombaton.


Mild egységes, erős svéd csapatot látott eddig, ami nagyon összetartót, és kiválóan viszi át a pályára, amit tud.

A vb harmadik negyeddöntője szombat délután négykor kezdődik. Svédország Mildék óta először juthat négy közé a világbajnokságon.  • Bérelnék
  • Hírek