Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Neymar a lebegést is bevetette, hogy összecsaljon egy tizenegyest

2018.07.07. 19:31

Mindamellett, hogy az ember maximálisan elítéli Neymar leküzdhetetlen késztetését a bíró megtévesztésére, nem lehet eltagadni, hogy pusztán esztétikai szempontból nézve, időnként ezen a téren is fenomenális mozgáskoordinációról tesz tanúbizonyságot.

Természetesen nem a földet érés utáni búgócsigázás közben, hanem még előtte, a légmunkánál. Különösen szépre sikerült ebből a szempontból a Belgium elleni második (harmadik?) nevetséges kudarcba fulladt kísérlete, hogy büntetőt harcoljon ki. Volt ugyanis jó pár, mi most azt nézzük, amikor a levegőben irányt váltva próbálta meg beakasztani lábfejét Fellaini lábszárába.

Neymar kirúgott oldalra az ellenfélhez közelebbi lábával, még a levegőben szépen mellé zárta a másik lábát, gyakorlatilag sávot váltva röptében. Csakhogy a tervbe hiba csúszott, a reménybeli összeakadás pillanatában Fellaini már pont elkapta a lábát, így nem volt miben elesni. Egy pillantra zavarta csak meg a dolog, majd szépen elgáncsoltatta magát a semmivel. És a kalandos légiút közben végig nem esett szét a mozgása.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?