16:00, December 03.
Hollandia 3
Egyesült Államok 1
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 2
Ausztrália 1

Hogy lehetsz ennyire futballhülye, Raheem Sterling?

2018.07.07. 17:07

Anglia a 30. percben megszerezte a vezetést a svédek elleni negyeddöntőn, de kettővel mehettek volna a szünetre, ha Raheem Sterlingnek minimális agya van a futballhoz.

Óriási indítást kapott, nagyszerűen le is vette - nem volt könnyű -, ziccerben ment a kapusra a 16-oson belül. Megpróbálta kicselezni Olsent, aki hozzáért a lábához, de a labdát is elkotorta. Nagyon jó, hogy Sterling nem esett el a büntetőert.

Még mindig remek helyzetben maradt, de háttal került a kapunak, a labdáért visszafelé kellett futnia. Ekkor jött a lényeg:

ahelyett, hogy visszagurított volna öt méterre a teljesen egyedül érkező Harry Kane-nek, elkezdett megfordulni a labdával.

Szerencsétlen Kane háromszor mozdult, hogy már lőné is kapura, de Sterling csak nem tette neki oda a labdát. Háromszor is lett volna lehetősége passzolni, a világ legkönnyebb asszisztja lett volna, és 99 százalék, hogy gól. Ha 2-0, Anglia szinte biztosan elintézi a meccset.

De ő a forgás és toporgás után újra kapura lőtt, a középhátvéd Granqvist belelépett a lövésébe, és szögletre blokkolta.  • Hírek
  • Hírek