Olivér
5 °C
8 °C

Hogy lehetsz ennyire futballhülye, Raheem Sterling?

2018.07.07. 17:07

Anglia a 30. percben megszerezte a vezetést a svédek elleni negyeddöntőn, de kettővel mehettek volna a szünetre, ha Raheem Sterlingnek minimális agya van a futballhoz.

Óriási indítást kapott, nagyszerűen le is vette - nem volt könnyű -, ziccerben ment a kapusra a 16-oson belül. Megpróbálta kicselezni Olsent, aki hozzáért a lábához, de a labdát is elkotorta. Nagyon jó, hogy Sterling nem esett el a büntetőert.

Még mindig remek helyzetben maradt, de háttal került a kapunak, a labdáért visszafelé kellett futnia. Ekkor jött a lényeg:

ahelyett, hogy visszagurított volna öt méterre a teljesen egyedül érkező Harry Kane-nek, elkezdett megfordulni a labdával.

Szerencsétlen Kane háromszor mozdult, hogy már lőné is kapura, de Sterling csak nem tette neki oda a labdát. Háromszor is lett volna lehetősége passzolni, a világ legkönnyebb asszisztja lett volna, és 99 százalék, hogy gól. Ha 2-0, Anglia szinte biztosan elintézi a meccset.

De ő a forgás és toporgás után újra kapura lőtt, a középhátvéd Granqvist belelépett a lövésébe, és szögletre blokkolta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?