Jolán
2 °C
4 °C

A vb leghülyébb kapufáját hozták össze a horvátok

2018.07.07. 21:48

A horvát Ivan Perišić könnyen eldönthette volna az Oroszország-Horvátország-meccset a 60. percben 1-1-es állásnál, de ehelyett a futball-világbajnokság legfurább kapufáját hozta össze.

Az előző világbajnokságon elég sokat bakizó orosz kapus, Akinfejev elég bizonytalanul jött ki a kapujából egy horvát támadásnál, a beadást nem tudta lehúzni,  a kapuja meg üresen maradt. Szerencséje volt, mert a labdára érkező Kramarić nem tudta rárúgni, csak középre tudta ívelni.

Ott két orosz védő és Akinfejev próbált tisztázni, de nem értették meg egymást, a felszabadítás nem sikerült. A középen érkező Perišićhez került a labda, gyakorlatilag üres kapuba kellett volna rúgnia. Ki is nézte magának a jobb alsót, telibe lőtte a kapufát, amiről a labda elég furcsán változtatott irányt, szinte a gólvonallal párhuzamosan pattant ki.

A korábban Izland ellen gólt szerző Perišićnek nem volt lehetősége javítani, nem sokkal később lecserélték a horvát támadót.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?