A világbajnokság 27. napja

Index
2018.07.10. 09:01

Összefoglaló

Jön a világbajnokság első elődöntője
20 órától Franciaország és Belgium játszik egymással.
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A világbajnokság elődöntőjébe jutott négy válogatott 92 játékosa 13 ország bajnokságából jött össze. Az angol bajnokságból vannak a legtöbben, lévén mind a 23 angol válogatott kerettag otthon játszik. A spanyol és a francia bajnokság áll a második helyen, de vannak az osztrák, orosz, skót, török és az ukrán bajnokságból is. 

  • A férfi egyes döntőjének időpontján nem módosítottak, de annyit azért engednek a wimbledoni szervezők, hogy a nézőik tableten vagy mobilon a futball-vb döntőjét is nézhessék a centerpálya lelátóin. Előírás persze, hogy ne zavarjanak vele senkit. Állítólag elég jó a wifi, szóval senki sem marad le a gyenge jel miatt a közvetítésről. Ha az angolok nem jutnak be a döntőbe, akkor azért a tenisz maradhat érdekesebb.

  • Nyolc meccset játszanak a Bajnokok Ligája első selejtező körében, kettőt az Európa Ligában. Egy magyar csapat elkezdi a 2018–2019-es európai kupaszereplést. A Videoton, bocsánat a Mol Vidi FC magyar bajnokként Luxemburgban lép pályára 18 órától. A Dudelange FC vendége lesz. A meccsről online, szöveges közvetítést olvashatnak majd.

  • Ezt az ESPN állítja olasz forrásokra hivatkozva. A portál úgy tudja, hogy már csak néhány részletben kell egyeztetni a Juventusszal. A Real pedig a Ronaldóért kapott pénzt minden bizonnyal Neymar, vagy Kylian Mbappé megszerzésére fordítja majd.

  • Az argentinokkal bukó kapitány már korábban mondta, hogy esze ágában sincs lemondani a szövetségi kapitányi posztról. Hétfőn aztán találkozott az argentin szövetség elnökével és alelnökével. Döntés nem született a jövőjéről, egyelőre az U20-as válogatotthoz irányították.

  • Kedden rendezik a világbajnokság első elődöntőjét. Franciaország és Belgium játszik majd Szentpéterváron. A meccset az uruguayi Cunha vezeti majd.