Erzsébet
1 °C
4 °C

A bíró vette el a legnagyobb belga helyzetet

2018.07.11. 09:11

A franciák 1-0-ra verték a belgákat az első vb-elődöntőben, jobbak voltak, és az ellenfélnek ordító ziccere nem is volt. Lehetőségei viszont akadtak, és játékban nem is igazán voltak gyengébbek a belgák.

A hajrában, amikor már nagyon menniük kellett az egyenlítésért, Hazard többször magához ragadta a labdát, és megindult. Így tett a 80. percben is, behúzogatta a labdát a 16-osra, majd onnan ki, aztán jött Giroud, és úgy odalépett neki, hogy csak úgy csattant a két térd, egyszerűen felrúgta. A labda továbbgurult, kifelé a tizenhatostól.

André Cunha, az uruguayi bíró odalépett, mint amikor szabadrúgást szoktak adni, de aztán váratlanul azt mutatta, nem volt semmi, mehet tovább a játék. Rosszul látta, és ezzel elvette a belgáktól a legnagyobb gólszerzési lehetőségüket, mert 18-19 méterről rúghattak volna szabadot, majdnem középről. Hazard-nak, De Bruyne-nek ez tökéletes lövőtávolság. Lett volna.

(Giroud egyébként a bíró reakciója után odament a földön fekvő Hazard fölé, odahajolt, és rákiabált. Akit elég jól ismer, ugyanis csapattársak a Chelsea-ben.)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?