Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hazard szerint talán eljött a váltás ideje, nem titok, hova menne

2018.07.15. 08:42

Eden Hazard a világbajnokság bronzmérkőzését követően minden eddiginél nyíltabban beszélt arról, hogy jövőre nem a Chelsea-ben folytatja. A belga szélső szerint a jól sikerült világbajnokságot követően valószínűleg eljött az ideje, hogy hat nagyszerű év után elhagyja a Chelsea-t és egy új fejezetet nyisson a pályafutásában.

Bár lehetséges új csapatát nem nevezte meg, de egyértelműen utalt rá, hogy a Real Madridról van szó.

Az angolok elleni mérkőzés második gólját szerző belga támadót 2020-ig szóló szerződés köti a londoni klubhoz, ugyanakkor a Real Madrid már jó ideje próbálja csábítani, és maga is azt mondta korábban, hogy pályafutása során szeretne a Realnál is játszani.

A Chelsea az elmúlt szezonban megpróbálta rábírni szerződése meghosszabbítására, cserébe 300 ezer fontra emelték volna a heti fizetését, de Hazard elutasította ezt a lehetőséget, és azt nyilatkozta, hogy maradása leginkább a játékoskeret nyári megerősítésének függvénye.

Bár a Chelsea a héten végre hivatalosan is szerződtette új edzőjét, Maurizio Sarrit, illetve megszerezte első nagy nyári igazolását is 50 millió fontért, a Manchester City elől elhappolt Jorginho (Napoli) személyében, Hazard a bronzmeccs után nyíltan a távozás lehetőségérőlbeszélt .  

A Chelsea-nél töltött hat csodálatos év után talán eljött az ideje, hogy felfedezzek valami újat. Akár a búcsú, akár a maradás mellett döntök, az utolsó szó a Chelsea-é, a klubon múlik, hogy elengednek-e vagy sem.

 – mondta a vb-n igazi vezérként, és csúcsformában futballozó játékos, majd így folytatta –

"Ez most egy olyan időszak a karrierem szempontjából, amikor felmerül a váltás lehetősége. Különösen egy ilyen világbajnokság után. Mindenki tudja, hogy a Chelsea-nél végig jól éreztem magam, és azt is, hogy már az összes nagy klubbal hírbe hoztak. A jövő héten talán a Bayern is meglesz." 

Csak vicceltem, önök is pontosan tudják, hogy hova szeretnék menni.

A vágyott úticél – mint korábban már említettük – természetesen a Real Madrid. 

"Most elmegyek nyaralni, és közben lesz időm, hogy megfontoljam a továbbiakat" – mondta Hazard, jelezve hogy még semmi nem dőlt el.

Érdekes egybeesés, hogy bő egy hete Ronaldo ment el úgy nyaralni, hogy közben átgondolja a jövőjét. Ami olyan jól sikerült, hogy már a Juventus játékosaként tért vissza Görögországból. Épp az ő helyére szeretné a Real leigazolni Hazardot.