A horvát keménymag a reggelinél is bulizott

2018.07.16. 12:34 Módosítva: 2018.07.16. 14:53

A horvátokat nemcsak azért lehetett nagyon szeretni ezen a világbajnokságon, mert tényleg soha nem adták fel, hanem az őszinte boldogságért is, amivel az ezüstéremnek tudtak örülni a vesztes döntő után.

A vb-döntő lefújásakor természetesen még a mélységes csalódottság látszott a játékosok és a stáb arcán a franciáktól elszenvedett 4-2-es vereség miatt, de az eredményhirdetés után, a szakadó esőben készített csapatképen már sokkal jobb volt a hangulat.

Utána pedig mind a csapat, mind az egész ország önfeledten ünnepelte át az éjszakát.

Sőt, a horvát válogatott keménymagja hétfőn reggel fél kilenc körül még teljes bulihangulatban jelent meg a reggelinél, ahol előadta a Daleka Oblaka nevű, 15 éve feloszlott jugoszláv/horvát formáció Marica című számát. Corluka pedig feltett róla egy csodás videót az Instagramra.

Slavi se srebroooo😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 tek je jutro hrvatska❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Vannak persze homályos részletek. Például nem tudjuk, hogy Badelj (kalapban), Vrsaljko (nyakba tűrt szalvétával), Kovacic (fejére kötött, majd később a szájában tartott szalvétával), illetve a videót készítő Corluka tényleg a meccs lefújása óta húzta, vagy azért volt valami alvás, és utána sikerült ennyire erősen beindítani a napot. 

És persze kérdés, hol vannak a többiek. Alszanak vagy még mindig buliznak valahol?  • Tippek
  • Lakáshitel