Judit
2 °C
7 °C

Jó poénnal vágott közbe egy játékos Macron öltözői beszédébe

2018.07.16. 14:37

A Franciaország sikerével záruló világbajnoki döntő után hihetetlenül magas volt az egy játékosra eső potentátok aránya a résztvevő csapatok öltözőiben.

A francia öltözőben teljes gőzzel zakatoló bulivonaton a győztes nemzet elnöke, Emmanuel Macron volt a masiniszta. A hangulatba még az is bőven belefért, hogy az egyik játékos egy vicces beszólással megszakította az elnök köszönőbeszédét:

– Szeretnék köszönetet mondani...

– Az adótokért!

Vlagyimir Putyin nem produkálta magát a győztesnek – vagy nem készült róla felvétel – viszont megint az ő esernyője került elő a leggyorsabban. Merthogy a pálya után majdnem az öltözőben is eláztak a vezetők, csak itt pezsgőből volt az eső.

A francia játékosok a locsolkodás után előadták ünnepi műsorukat az illusztris vendégeknek – akik közül Gianni Infantino FIFA-vezér nevét még nem is említettük –, végül pedig "President-president" énekléssel köszöntötték Macront, illetve az ezüstérmes horvátok államfőjét, Kolinda Grabar-Kitarovicot. A horvát elnök előtte franciául szólt a győztes csapathoz. 

Horvát oldalon sokkal visszafogottabb volt a hangulat, érthető módon (később aztán sokat javult). Kitarovic beszédet mondott, majd tovább osztotta öleléseit, Vlagyimir Putyin pedig hatalmasat lazulva egy csapatképre azért beállt a csatakos horvátok közé. Bár ezen a videón nem szerepel, de természetesen Macron is átment a horvátokhoz, és egyenként gratulált a játékosoknak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?