Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A vb sztorija: Pamela Anderson pucér pasija, poroltó és 15 francia futballista

2018.07.18. 10:22

"A csapatból tizenöten elmentek egy étterembe, aztán amikor visszatértek a hotelbe, elkezdtek énekelni.

Én szokásomhoz hűen a szobámban maradtam, és egész este Fortnite-oztam, teljesen meztelenül, egy szál fülhallgatóban 

– kezdett bele Adil Rami a 2018-as világbajnokság eddig jól titkolt francia botrányának sztorijába, a TF1 Le Mag című showjában. Túl azon, hogy ezért a második mondatért már megérte kivinni Pamela Anderson egyetlen percet sem játszó barátját a világbajnokságra, megnyugtató tudni, hogy a futballtörténet szerves részét képező szállodai balhék műfaja továbbra is él és virul.

"Hallottam, hogy már a folyosón énekelnek – folytatta a védő az argentinok elleni győzelem éjszakájának krónikáját – a fiúk szobáról-szobára haladtak, és ébresztették fel a többieket. Érezni lehetett a közelgő vihart. Amint valaki kinyitotta az ajtót, mindenki benyomult, és felborogatták a bútorokat, úgyhogy biztonsági intézkedésként magamhoz vettem egy poroltót a folyosóról, és felvettem egy nadrágot."

Aztán kimentem ajtót nyitni, Benjamin Mendy meg egyből betette a lábát a résbe, és közben azt kiabálta a többieknek, hogy "gyerünk már, zúzzuk le Rami szobáját!". Erre működésbe hoztam a poroltót. Amikor bejöttek, az úgy nézett ki, mint a Szellemirtók. Olyan füst volt, mint egy Sisha-bárban vagy a marseille-i stadionban. A folyosón másfél métert se lehetett látni, eléggé megijedtem.

Rami ekkor már érezte, hogy önvédelem címén elég nagy hülyeséget csinált, sőt meg volt róla győződve, hogy ezért ki fogják tenni a csapatból. Főleg miután megérkezett a szálloda személyzete, azt kiabálva, hogy mindenki azonnal hagyja el a helyszínt, mert a kifújt gáz mérgező.

Didier Deschamps szövetségi kapitány ügyesen kezelte az esetet drasztikus büntetés nélkül is, így Rami vidáman végigülhette a válogatott többi mérkőzését is, egészen a vb-győzelemig.