Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pogba: Le se szarjuk Messit!

2018.07.18. 15:24

Dokumentumfilmet forgatott a futball-vb alatt a francia válogatottról a TF1 tévécsatorna, a végeredményből kiderül többek között az is, hogyan lelkesítette csapatát Paul Pogba az argentinok elleni vb-nyolcaddöntő előtt - írja az ESPN.

A részletek, srácok! Társaim! Harcosok kellenek ma a pályára! Én nem akarok hazamenni ma este. Én ma este nem megyek haza. Holnap is a hotelben leszünk. Újra azt a kurva tésztát fogjuk enni. Leszarom, nem megyünk haza. Boldogok leszünk a végén. Bulizni akarok ma este. Mindenkire szükségünk van ma. Halálrafutjuk magunkat odakint. Senki nem hagy cserben senkit. Senki nem csüggedhet. Együtt vagyunk odakint a pályán. Jó srácok és harcosok. Katonák. Megöljük őket ma, ezeket az argentinokat. Messi vagy sem, le se szarjuk! Megnyerjük a kurva vébét, ezen túl kell esünk, hogy megcsináljuk. Gyerünk!

A meccset 4-3-ra nyerték a franciák, bár az argentinok vezettek 2-1-re. Aztán Pogbáék meg sem álltak a vébécímig.

A dokumentumfilm címe: A kékek 2018 - oroszországi klasszikusuk belülről.