Ő se gondolta, de az évad kapusgólpassza lett

2019.01.08. 10:41

Nagyon kellenek a pontok az Athletic Bilbaónak, a leghíresebb baszk csapat ugyanis kiesőhelyen állt a Celta Vigo elleni, hétfői idegenbeli bajnokija előtt. Bravúrgyőzelmet hoztak, 2-1 lett nekik, elléptek a kiesők közül.

MUNIAIN Gol vs Celta de Vigo vs Athletic Bilbao 0-1

Az első gól gyönyörű kontra volt, a nyertes találat sokkal egyszerűbb, mindössze egy passzból állt, de az nem akármilyenre sikerült: a kapus, Iago Herrerin indította a csatár Inaki Williamst, aki az ellenfél térfelének közepén vette át a labdát, bement a tizenhatosra, és berúgta. Kellett persze, hogy az egyik védő elnézze a labdát fejjel, a másik emiatt ne menjen rá lábbal, de így is zseniálisnak mondható a passz.

Inaki Williams, Celta Vigo - Athletic Bilbao 1-2, Herrerin kapus gólpassza

Még akkor is, ha Herrerin valószínűleg nem ezt tervezte, csak kissé szorongatott helyzetben előrevágta a labdát. Van úgy a futballban, hogy a véletlen hozza a legjobb döntéseket és megoldásokat, ezt láttuk most is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás