Botond, Mózes
EUR 390,92 Ft
USD 375,26 Ft
12 °C
29 °C

Hagi szikrázóan szólt vissza Bölöni Lászlónak

2019.01.16. 11:19

Parázs vita alakult ki Bölöni László nyilatkozata után Romániában.

A 108-szoros román válogatott, BEK-győztes játékos Belgiumban él, és azt találta mondani, hogy a teniszező Simona Halep még nem érte utol Nadia Comanecit.

A tornásznőt egész Románia a legnagyobb sportolójának tartja. 1976-ban ő kapott olimpián először tízest a gyakorlatára. A teniszező nyert már néhány tornát, vezeti a világranglistát, de nem összevethető Navratilovával például.

Azt sem gondolja Bölöni, hogy Gheorghe Hagit a román sport királyának lehetne tekinteni - ezt sok újságíró megteszi. A kenus Ivan Patzaichin teljesítményét is Hagié előtt emelte ki, ő még Wichmann Tamás nagy riválisa volt.

Az 1986-os győztes Steauának Bölöni oszlopos tagja volt, Hagi közvetlenül a diadal után csatlakozott, a Szuperkupa-győztes csapatban már ott volt. 

Hagi Bölöni szavaira úgy reagált, hogy majd elküldi az életrajzát a Belgiumban élő, az Anwerpent vezető edzőnek, négy napig fog tartani neki, míg a végére ér. A Galatasarayjal 2000-ben Hagi megnyerte az UEFA-kupát.

Szerinte nagyon unatkozhatott Bölöni, amikor a sorrendről nyilatkozott, és nem kérdés, hogy a valaha volt 100 legjobb futballista között neki ott van a helye. A Marosvásárhelyen született edző utóbbinak egyébként nem is állította az ellenkezőjét. 

Hagi játszott a Real Madridban és a Barcelonában, jelenleg a Constanta edzője – négy éve vezeti a csapatot –, a válogatott élén röpke kirándulást tett még visszavonulása után, 2001-ben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek