Már januárban a Bayernben lehet a világbajnok francia

2019.01.22. 16:41

Az eredetileg megkötött megállapodástól eltérően nem nyártól, hanem már a téli átigazolási időszakban a Bayern München játékosa lehet Benjamin Pavard, a VfB Stuttgart világbajnok francia védője - írta kedden a L'Équipe francia sportlap.

Az újság értesülései szerint a Bundesliga-címvédő klubnak nem 35, hanem 40 millió eurót kell kifizetnie a 22 éves hátvéd játékjogáért.

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója január 9-én jelentette be, hogy Pavard nyáron csatlakozik a csapathoz, és öt évre szóló megállapodást kötnek vele. Pavard a tavalyi világbajnokságon remek teljesítményt nyújtott, a torna után pedig a sajtóban többször is megjelent, hogy a müncheniekhez szerződik, ám akkor úgy döntött, a 2018/19-es szezonban marad a Stuttgartnál.

Közben a Sky Sport brit televíziós csatorna arról számolt be, hogy a Chelsea 18 éves tehetsége, Callum Hudson-Odoi visszautasította a jövő júniusban lejáró londoni szerződésének meghosszabbítását, és könnyen elképzelhető, hogy szintén a Bayernben folytatja majd pályafutását. A müncheni egyesület ugyanis 30 millió eurós ajánlatot tett a fiatal csatárért, Salihamidzic pedig ezzel kapcsolatban legutóbb úgy fogalmazott, hogy "kiváló egyeztetésen" vannak túl Hudson-Odoi átigazolásának ügyében.

A Bundesligában most második helyen álló Bayern München vasárnap a Pavard-ral felálló Stuttgartot fogadja a 19. fordulóban.  • Hírek
  • Hírek