Kázmér
-2 °C
15 °C

Fájdalmas balsejtelem gyötörte a Juventus-verő csapat hátvédjét

2019.02.02. 08:16

Az óriási meglepetésre 3-0-s hazai győzelmet hozó szerdai Atalanta–Juventus Olasz Kupa-mérkőzés után szomorú történetről számolt be Rafael Toloi, a hazai csapat játékosa.

A brazil hátvéd az Instagramján megjelentetett bejegyzésben osztotta meg a szurkolókkal, hogy milyen körülmények között kellett játszania a mérkőzésen. Toloi szokása szerint felhívta feleségét a stadionba vezető úton, erre ráadásul most különlegesen fontos oka is volt, a társa ugyanis nem olyan rég viselős lett gyermekükkel, és éppen aznap vett ment orvosi vizsgálatra.

View this post on Instagram

Vorrei trasmettervi ciò che mi è successo ieri! Come faccio sempre prima della partita , chiamo mia moglie e mia figlia prima di andare allo stadio! Ieri, quando ho chiamato, ho visto che qualcosa non andava, conosco munto bene mia moglie e ho visto che qualcosa era successo! Mia moglie era incinta di 8 a 10 settimane e ieri andata a fare gli esami di routine, sarebbe stato il primo giorno che avremmo ascoltato il cuore! Ho chiesto la registrazione dell'esame e lei non mi ha mandato, ha detto che il telefono aveva finito la batteria! Lì ho iniziato a immaginare che fosse successo del male ! Ma lei non mi ha detto nulla, voleva che mi concentessi al 100% sulla partita. In mezzo a tanti pensieri negativi avevo una partita importante da giocare, e mi sono detto, se è accaduto qualsiasi cosa di male il minimo che devo fare è aiutare i miei compagni di squadra per vincere questa partita in modo da poter prendere un minimo di gioia a casa mia quando torno! Abbiamo finito la partita vinta 3 a 0 una delle squadre più forti al mondo e siamo in semifinale di Coppa Italia, ho vissuto una notte magica insieme dei miei compagni e di una tifoseria fantastica, ma quando sono tornato a casa dopo la partita ricevuto la notizia che tanto temuto , abbiamo perso il nostro bambino, una dolore e tristezza multo grande ! Ma vorrei ringraziare la mia squadra i miei compagni e a Bergamo che in qualche modo mi hanno aiutato a rendere questo dolore un può più piccolo anche se un minimo! A mia amata moglie dico solo una cosa Ti amo e sarò sempre con te Flavia Toloi ❤️ ! La vita è così dobbiamo essere forte in tutti momenti e io credo che Dio abbia conservato il meglio per noi!

A post shared by Rafael Toloi (@rafael.toloi2) on

„El kell mondanom, hogy mi történt tegnap" – kezdte a fájdalmas vallomást Toloi. – Tegnap, ahogy minden meccs előtt, felhívtam a feleségemet, hogy beszéljek vele és a lányommal. Rögtön éreztem, hogy valami baj van. A feleségem 8-10 hetes terhes a második gyermekünkkel, és aznap volt egy rutinvizsgálaton.

Ez lett volna az első nap, hogy hallhattuk volna a magzatunk szívverését! Kértem tőle, hogy küldje át a felvételt, de azt mondta, lemerült a telefonja.

Toloi leírta, hogy ennél többet már nem tudott meg a feleségétől a mérkőzés előtt, de érezte, hogy valami nagyon nincsen rendben, ám úgy döntött, hogy a fejében keringő rossz gondolatok helyett megpróbál arra koncentrálni, hogy segítsen a csapatának megnyerni ezt a nagyon fontos mérkőzést, és így legyen valami örömre is okuk majd otthon, ha hazaért.

A mérkőzés és a közönség élete egyik legvarázslatosabb estéjével ajándékozta meg, amikor viszont hazatért, az a rossz hír várta, amit sejtett, a felesége elvetélt. Toli a bejegyzés végén megköszönte csapattársainak és Bergamo városának, hogy valamiféleképpen enyhíteni tudták fájdalmát ezen a szomorú napon. Feleségének pedig azt mondta, hogy szereti és örökre szeretni fogja.

„Ez az élet, minden pillanatban erősnek kell lennünk. Hiszek benne, hogy Isten még sok örömmel ajándékoz meg minket a jövőben" – zárta sorait a játékos.

(via Football-Italia)