20-0-s vereség, és még a masszőrt is beírták a Piacenza futballcsapatába

2019.02.17. 20:46

A Pro Piacenza csúnya, 20-0-s vereséget szenvedett az olasz futball harmadvonalában, a Serie C-ben. A vereség nem is meglepő, hiszen csak hét játékos állt ki a Cuneo ellen. Csak így nyerhetett egy kis időt magának a klub.

A Pro Piacenzának vannak gondjai, a fizetések elmaradása miatt eltűntek a játékosok és az edzők is. Emiatt már három bajnokit már el is halasztott a csapat. A szabályok szerint a negyedik halasztás után automatikusan kizárják a klubot a bajnokságból.

A Cuneo ellen ezért volt muszáj játszani, rendes csapatot azonban így sem tudtak összerakni. A pályára ifijátékosokat küldtek, mindannyian 2000 és 2002 között születtek. Belőlük is csak hét volt, aztán közvetlenül a meccs előtt az is kiderült, hogy az egyik futballista nem hozta magával a személyijét, így jobb híján a csapat masszőrét is beírták a csapatba, hogy egyáltalán elkezdődhessen a meccs. Jó egyórányi játék után már nyolcan voltak, mert megkerült az igazolvány. Aztán a masszőr lesérült. 

ee480806f6237386027111df03b891ac

A csapattal edzőket sem küldtek, így a 18 éves Cirigliano lett a csapat kapitánya és edzője is. Nem indult túl jól a karrierje a 20-0-s vereséggel.

A Cuneo egy meccs alatt megduplázta korábbi góljai számát, hiszen eddig összesen 18-at szereztek. A félidőben már 16-0-ra ment a Cuneo, amiben Hicham Kanis hat gólt szerzett, de még másik két játékos is eljutott a mesterhármasig.

A Pro Piacenza a bajnokság utolsó helyén áll, korábbi levonások miatt nyolc ponttal, de a Sport Piacenza lap szerint még további pontlevonásokra kell számítani a klubnak.  • Hírek
  • Csok