Zoltán
-4 °C
9 °C

Korláttal együtt zuhantak a szurkolók a futballistára Némethék meccse után

2019.02.23. 09:29

A Sporting Kansas City vizsgálatot indított a Toluca elleni mérkőzést követő események miatt. A három magyart is foglalkoztató amerikai labdarúgóklub az Észak és Közép-Amerikai csapatoknak kiírt Bajnok Ligája keretében fogadta a mexikóiakat magyar idő szerint péntek hajnalban, és Németh Krisztián főszereplésével 3-0-ra győzött.

A találkozót követően egy ijesztő balesetről készült videó kezdett el terjedni a neten. A felvételen az látható, hogy amikor a Toluca játékosai öltözőbe vonultak a meccs után, a labdarúgóknak kiabáló, integető vendégszurkolók súlyától beszakadt a korlát, és több nézővel együtt beesett a játékoskijáróba.

A balesetben nemcsak nézők sérültek meg, szerencsére csak könnyebben, hanem a vendégek játékosa, Felipe Pardo is, akinek a korláttal együtt érkező szurkolók a bal lábára zuhantak. Később kiderült, hogy 4-6 hét kihagyás vár rá az okozott térdsérülés miatt, de a felvételeket nézve még így is viszonylag szerencsésen megúszta az esetet. Ha egy kicsit közelebb halad a folyósó széléhez, akkor a nézők a fejére is ráeshettek volna, vagy valamelyik társáéra.

Az MLS-ben szereplő házigazda hivatalos vizsgálatot indított a körülmények tisztázására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport