Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

A pokolba is, egy vagyok közületek

2019.03.02. 11:24

Brendan Rodgers a múlt hétvégén még a skót Celtic Glasgow edzője volt, de a héten azonnali hatállyal leszerződött az angol futballbajnokságban szereplő Leicester Cityhez. A szurkolók egy része árulásnak tartja a klubváltást, és rá is szálltak Rodgersre.

„A halhatatlanságot elcserélted középszerűségre. Sosem voltál Kelta, csak egy áruló" – írták ki a szurkolók egy drapériára a Hearts elleni meccsen. A közösségi médiában is feltűntek olyan videók, amelyeken Rodgerst gyalázzák. A klub elítélte és gusztustalannak nevezte ezeket. 

Az edző is reagált ezekre a támadásokra. „Azt kérdezném: Mi a faszt csináltok? A pokolba is, egy vagyok közületek. Igen, hoztam egy karrierista döntést, de ez nem jelenti azt ,hogy kevésbé lennék Kelta."

000 1DX9FV

Rodgers fel volt készülve rá, hogy nem veszik jó néven a távozását, de meglepte az a düh, ami felé irányul. „Egy áruló? Én, aki fél hétkor már fent vagyok minden reggel. Én, aki az éjszaka záróráig itt vagyok? Én, aki több mint 60 meccset átélt, felkészítem a csapatot, megváltoztatom a kultúráját és az elvárásokat, újra megszerzi a támogatást? 

Rodgers megjegyezte azt is, nem ezt érdemelne, hogy annyi élményt szerzett, stabillá tette a klubot, nem arról van szó, hogy egy süllyedő hajót hagy el. 

(via Yahoo)