Taxis késelt meg egy MU-drukkert Párizsban

2019.03.08. 09:52 Módosítva: 2019.03.08. 10:09

Életmentő műtétet hajtottak végre egy Manchester United-drukkeren, akit a szerda késő este késelt meg egy taxis Párizsban, a PSG-Manchester United BL-meccs után.

A 44 éves férfit három társával együtt taxival utazott vissza a város központjába és a kocsiban énekelve ünnepelték az angol csapat drámai továbbjutását.

Ezt a taxis nehezen viselte és felszólította a drukkereket, hogy hagyják el az autót, majd ezt nyomatékosítva egy kést rántott és az egyik női utas felé hadonászott. A férfi a nő segítségére igyekezett, ekkor szúrták meg a mellkasán, egy hosszú pengéjű késsel.

A társai az életéért küzdöttek, amikor egyik társuk megállított egy arra haladó gépkocsit, amellyel gyorsan kórházba szállították. A műtét során a vért távolítottak el a tüdejéből. A rendőrség közleménye szerint a támadó taxist már elkapták, de a kést nem találták meg nála.

Nem ez volt az egyetlen tragédia a meccs során. Egy PSG-drukker állítólag stroke-ot kapott a meccs végén, amikor befújták a büntetőt az angol csapatnak. A hírek szerint a drukker a kórházba szállítás után meghalt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport