Eszter, Eliza
EUR 382,07 Ft
USD 358,21 Ft
14 °C
24 °C

A Fradi-utánpótlásból szerzett edzőt az MTK

2019.03.11. 18:36

Lucsánszky Tamást nevezték ki hétfőn az MTK Budapest labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára azután, hogy vasárnap szerződést bontottak a csapatot 2017 nyarától irányító Feckó Tamással.

Polyák Balázs és Lucsánszky Tamás
Polyák Balázs és Lucsánszky Tamás
Fotó: MTK Budapest

Az 52 éves Lucsánszky korábban a Budaörs, a Soroksár, a Nyíregyháza és a Mezőkövesd csapatát irányította, legutóbb pedig a Ferencváros utánpótlásában dolgozott.

Kinevezésekor – az MTI cikke szerint – az MTK sportigazgatója, Polyák Balázs azt mondta, hogy a csapatnál régóta tartó válság megállítását várják Lucsánszkytól, aki szeret nagyon aprólékosan dolgozni, taktikailag nagyon felkészült szakember hírében áll. Polyák ugyanakkor nem jelölt meg konkrét helyezést elvárásként a jelenleg 24 forduló után 31 ponttal a hetedik helyen álló klub esetében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás