Karius feljelentette a Besiktast

2019.03.13. 11:23

Loris Karius elmaradt bére miatt feljelentette klubját, a Besiktast a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) - írja a német Bild.

A kapusnak állítólag négy havi fizetésével tartozik az isztambuli egyesület.

Ha a FIFA igazat ad Kariusnak, a Besiktas súlyos szankciókra - bajnoki pontlevonásra, az európai kupákból való kitiltásra - számíthat.

A 25 éves futballista a Liverpool kölcsönjátékosaként szerepel Törökországban, a tavalyi Bajnokok Ligája-döntőben elkövetett hibái miatt passzolták le Angliából.

Bizonytalanságai miatt már Isztambulban is kikezdték, Senol Günes vezetőedző többször is kihagyta a kezdőtizenegyből, legutóbbi potyája miatt kritizálta.

Karius a legjobban fizetett játékosok közé tartozik a súlyos adóságokkal küzdő Besiktasnál, ahol a múltban már többször késtek a kifizetések. Decemberben a portugál Pepével szerződsét is bontottak, mert nem tudták volna állni a gázsiját. (MTI/Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás