Brazília már elszokott a kínos meccsektől, erre jött Panama

2019.03.24. 09:32

Nem tavaly élte a legszebb napjait a panamai futball, mert a válogatott ugyan kijutott az előző világbajnokságra, az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta. Azóta lejátszottak hat barátságos meccset, ebből négyszer még csak gólt sem lőttek.

Most azonban már egy helyi legenda, Dely Valdes ült a kispadon - egykoron a PSG csatára volt, megfordult Malagában is -, és egy olyan bravúrral mutatkozott be, amit biztosan jól bevésnek az évkönyvekbe, döntetlent játszottak Brazíliával (1-1).

A portói meccsen a 21 éves Paqueta - a Milanban futballozik - ugyan megszerezte a vezetést, de nemsokára egy fejesből jött az egyenlítés.

A sérüléssel bajlódó Neymar nem játszott, de Coutinho és Casemiro igen. Firmino (Liverpool) helyére Gabriel Jesus (ManCity) állt a 60. percben, szóval volt azért ereje ennek a csapatnak is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás