Fülöp, Evelin
EUR 392,32 Ft
USD 366,55 Ft
13 °C
27 °C

Gólt sem tudott rúgni a szuperkorosztály

2019.03.24. 10:31

A 2000-ben született játékosok két éve, amikor még 17 évesek voltak, nemcsak kijutottak az Európa-bajnokságra, a csoportban a franciákat is legyőzték, és hajszál választotta el őket attól, hogy a világbajnokságon is ott legyenek.

Ennek a korosztálynak a legnagyobb tehetsége, Szoboszlai Dominik már bemutatkozott a felnőtt válogatottban.

A többiek most az U19-es Európa-bajnokságért játszanak.

Már nem Szélesi Zoltán, hanem Németh Antal a vezetőedző, a csapatban még most is vannak légiósok, noha Schön Szabolcs már hazatért az Ajaxból, Szerető Krisztofer pedig a Stoke-ból. A Szombathelyen nevelkedő, most már felcsúti Kiss Tamás is 2000-es születésű.

Bencze Márk (Vitesse) vagy Csoboth Kevin (Benfica) még légiós, a csapat azonban eddig gólképtelen, és már nem is juthat tovább.

A Norvégia elleni 0-0 után a horvátok 2-0-ra legyőzték a mieinket, és mivel a norvégok megverték a németeket - a norvégok gólt sem kaptak eddig -, a kijutást jelentő első hely elérhetetlen. Ráadásul a németek jönnek az utolsó meccsen.

Így állunk 2 kör után:

  • 1. Norvégia - 4 pont
  • 2. Németország - 3
  • 3. Horvátország - 3
  • 4. Magyarország - 1

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás