Szoboszlai: 1 pazar gól, 2 gólpassz

2019.04.14. 22:03

Fordított, és 3-1-re verte az osztrák Bundesliga 25. körében a Salzburg otthon a Sturm Grazot, a meccs emberének Szoboszlai Dominikot jelölték. A 18 éves első két góljuknál gólpasszt adott, a harmadikat maga szerezte.

Előbb Gulbrandsen lábára ívelte a labdát, majd passza Dabburhoz pattant egy graziról, a csatár kilépett, és egy visszacsel után berúgta a 67. percben.

A 71.-ben jött Szoboszlai nagy pillanata. A 16-oson vett át egy visszagurított labdát, kicsit maga alá kapta, egy testcsellel továbbvitte az első védő mellett, egy újabb enyhe testcsellel elfektette a következő védőt is, majd ballal, éles szögből, már az ötösön belülről finoman eltette a kapus mellet, 3-1.

Ez volt a második gólja a bajnokságban. A Salzburg 9 pont előnnyel vezeti a ligát a LASK előtt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Bankszámla