A Barca vesz egy holland középpályást

2019.05.23. 11:17

Pontosabban még egy holland középpályást beszerzett a Barcelona, amely az év elején jelentette be, hogy leigazolta az Ajaxból Frenkie De Jongot. Ludovit Reis jóval kisebb klubból, a Groningenből érkezik, és nem is 75 millió euróba kerül, mint De Jong, hanem 3,25-be - írja a Mundodeportivo.com.

Amit még tudni lehet róla, hogy június elsején lesz 19 éves, jobblábas, a középpálya közepén szeret játszani - 6-os volt a mezszáma -, 36 bajnokin lépett pályára, amelyeken 2 gólt szerzett.

Ludovit Reis
Ludovit Reis

Reis szülei szlovákok, de ő már Hollandiában született, hétszeres U19-es korosztályos válogatott. A Groningen kiscsapat, ám irreálisan olcsón lemondott róla, már ha igazak a Mundo értesülései, mert a többi barcelonai újság 7-8 millió euróról tud. Ami persze szintén nem sok.

178 centi magas futballista a nyári felkészülést az első kerettel kezdi, részt vesz az alapozó túrákon, aztán majd az edző eldönti, marad is a felnőtteknél vagy a B csapattal edz tovább. Szerződését csütörtökön írja alá.

UPDATE: Reis csütörtök délután három plusz két szezonra aláírt a Barcelonához, kivásárlási ára 100 millió euró lesz.  • Hírek
  • Csok